Vyslyš Vyšlist

Přátelé, kamarádi! Milí minulí, současní, budoucí, předpřítomní a průběhoví návštěvníci GROOVE YARDy!
Pokud máte nějaké přání ohledně (pokusme se být genderově korektní) skladeb & sklad-bičů, intepretů & interpretek, alb & albyň (či snad alb a albínek?), které byste rádi slyšeli na příštím grůvovém dvorečku, neváhejte a pište....papír unese vše, především ten virtuální. Komentáře jsou tu pro vás - stačí jednoduše stisknout "vložit komentář" (pokud takové tlačítko existuje) a do prázdného místa napsat e.g. "Rád bych slyšel píseň Mother of violence od Petera Gabriela!"
Odpověď by sice v tomto případě zněla: "Vážený návštevníku. Je mi velmi líto, že nemohu vyhovět Vašemu přání, přesto, že Vámi vybraná skladba bez pochyby dosahuje vysokých kvalit uměleckých, tak i hudebních. PG je však interpretem, který zcela nezapadá do konceptu Groove Yard party, kterážto staví především (ne však bezvýhradně) na afroamerických rytmech a stylech od Funku přes Soul, Neo-Soul, Contemporary R'n'B směrem k Acid Jazzu, a stylech alespoň vzdáleně příbuzných (malé výlety k trip-hopu, "jemné" elektronické taneční hudbě a tak..). Pokud si tedy vyberete skladbu, která bude zapadat do přibližně stanovených mantinelů, rád ji n GY party pustím."

Proto piště!:-) Dík *k.

10 komentářů:

Mauglí řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Mauglí řekl(a)...

Jen se neostýchejte a pište...pokud máte nějaké speciální přání nebo byste prostě byli rádi, pokud by zazněl váš oblíbený interpret...hm?:-)

magnetiCZ řekl(a)...

cau kubo! myslim,´že tohle by se nemuselo na parketu ztratit:)

Justice vs Simian - d.a.n.c.e.
kdybys nevedel ma to i klip na youtube

a tohle treba nekdy k ranu:))

Queen vs the miami project - Another one bites the dust

kdybys to nesehnal a chtel to aspon slyset ozvi se mi na icq:-P

Unknown řekl(a)...

já bych prosil jedenkrát Justýna Timerlejka - Rok your bády!!! (ale neříkej to prosím mojí ženě). Díky.

Anonymní řekl(a)...

Hlavně ne Justina, prosím!!!!Já snesu hodně, ale čeho je moc, toho je příliš!!!

Anonymní řekl(a)...

Kubo, neprochazí příspěvky Tvých čtenářů ostrou cenzurou??? Obávám se, aby vůbec vyšlo tiskem, co ti zde píšu.......Ale dost srandy, vážně, narazila jsem na supr muziku a kdyby se ti chtěla hodit do repertoáru, bylo by to žůžový. Toť jeden song http://www.youtube.com/watch?v=59ZX5qdIEB0 , ale určitě by se vybral lepší kousek na tancování.....Je to Beatboxing flute.

Díky,
tvá oddaná fanynka

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den pane dýdžej, chtěla bych nechat 7.12.2007 na Groove zahrát nějakou písničku od Alicie Keys pro všechny, co rádi pečou cukroví a pouští si u toho tuhle muziku. Děkuji a hezké svátky, žádné zmatky, zavřenými vrátky.....

Mauglí řekl(a)...

Budu na to myslet, Weu...:-)A za pár kousků cukroví se možná i rozmyslím...//vezmu si na něj krabici od největších bot, který mám, hm?...:-)

Anonymní řekl(a)...

dobrej vecir...
Kjúbo, prozrad kdy vytahnes dalsi Groove z rukavu?

Mauglí řekl(a)...

Zdravím a pozdravuji, milý návštěvníku!:-)
V tento pátek je v Junioru koncík -123minut. Měl bych po jeho skončení, možná i s jedním kolegou pouštět cédéčkoidní muziku..doufejme, že nejen na zem, ale i do reprobeden. Čili to je asi ta nejbližší akce, kde bude nějaká ta grůůvová mjúzika k slyšení a prožitku v mém dodání

Jinak datum další přímo Groove Yard party je zatím neznámo. Pokud bude o tuto akci zájem ze strany Junioru i do budoucna, věřím, že se nějak dohodneme a v novém roce budeme pokračovat v rozjeté spolupráci...
Každopádně, jakmile budou patřičné informace v dosahu, hned je sem lípnu:-)