GROOVE YARD 2008 Pozdní sběr aneb párty s přívlastkem!

Přátelé hudby houpavé a kpohybunutkavé! Přátelé toho nejlepšího špatného vína a dobrých mravů či naopak! Přátelé z Čech i jiných konců našeho nekonečného světa! Přátelé mikrotenových pytlíků a krtečků v kalhotkách!Přátelé humoru vytříbeného džonofranklinopiercovského a andykaufmanovského a werichovského a humoru vůbec! Přátelé přátel a přátelé podnohamachroustajícího sněhu a taky mrkvových džusů s přídavkem banánu a jablíčka*. Prostě (mí milí míloví milénioví mladí) přátelé!

Rok se s rockem sešel...

Rád bych Vám poděkoval za přízeň..(a taky přízni osudu co splétá přízi v ostudu)...při prvních krůčcích pomalu se rodícího "projektu"(to aby to znělo honosně) GROOVE YARD Junior klub party, která mimo samotné houpací muzikoidní akce obsahuje také:

  1. kosmetický balíček s nočním krémem s UV filtrem proti slunečnímu záření,
  2. denní krém, který vykresluje Vaši přirozeně krásnou vrásčitou ksichtúru a nechává vrásky nesmazatelně vryty do vašeho obličeje.
  3. Dále naše dárková sada obsahuje multifunkční elektrické hřeblo-domácí gril-systém brzd s ABS- odšťavňovač a autodráhu v jednom.
  4. Při nákupu za částku převyšující 20měsíčních platů** obdržíte také úžasně vzhlížející pouzdro na mušketu ze 17. století a velké balení jogurtu s extra velkými kousky (ne)přátelských bakterií***!
  5. Dopis s následujícím zdánlivě nedojemným, za to (obecně vzato) jemným textem:


    Rád bych na tomto místě vyslovil několik málo slov naděje v lepší zítřky, které možná sem tam i problesknou nějakou tou groovovou akcičkou...Budete se samozřejmostí sobě a sobovi vlastní vítáni při jakékoliv příle i žitosti, jež bude označena slovním opojením GROOVE YARD!


*V husté štávě, chuť ovocná...
**odvozeno od průměrné mzdy, kterou pobírá průměrný obyvatel Měsíce.
*** výrobce a sponzor upozorňuje, že charakter bakterií určuje primárně výchova a socializační role rodiny jako celku.


Předběžně mohu říci, že první párty v novém roce 2008 se uskuteční možná v ÚNORU, dá li shoda okolností tu možnost.



Přeju krásný a především nový rok se sněhulákem na konci, létem se sluncem (v duši) uprostřed, s nově nabitou energií plnit svá předse(da)vzetí a "se vzetí "(svatební) a na nebevzetí - to minimálně v začátku roku, a radostí naplněný celý objem...jen co se do onoho roku nacpe - od počátku až do samého konce! My nuž do něj vejděme s hlavou vztyčenou, drahou naší životní vytyčenou, tyčí (nerezovou), nohama napřaženýma a rukama ukročenýma, pusou v úsměvu jen ne proboha americkém a náladou popětivypitýchpivechoidní, uvolněnou a kůl!


P.S. : P.F. MMIIX....
S PĚKNÝM HOBLÍKEM JDE VŽDY VŠECHNO LÍP (I ŽIVOT)!


Pokud tetno blog čiro čirou náhodou sledujete ze zvědavsti, zda se na něm konečně dozvíte něco smysluplného a naučného a snad i ohudběříkajícího, čekejte směle dál...nic takového možná asi i nepřijde, ba naopak, bude-li vůle vola dosti volná, svolím k ledasčemu daleko ještě více nekonkrétnímu!






___________________________________________

Žádné komentáře: