Nehorázná nepřesnost v programu Junioru...

Přátelé..pokud sjíždíte internetové stránky vašeho oblíbeného a zároveň v širém okolí jediného kulturně-socializačního zařízení, jež se zove Junior viz. ZDE, možná jste si všimli, že v pátek vystoupí v onom prostorném prostoru kapela -123minut. Po skončení koncertu by měla následovat aftová párty s DJ. V tomto bodě tkví ale zásadní nedostatek a politováníhodná mystifikace oné informace. Aft-party (klidně se ale můžou zúčastnit i lidé bez aftů*) bude skutečně uskutečněna...ale měla by probíhat pod tlačítkem nikolvěk DJ ale rádoby dýdžeje, doslovného cédépouštěče a občas vyšinutého individua, jež drží svá ochranná sluchadla nad rádoby párty zvané stejně jako tento blog. Postkoncertoidní pártyčku, pokud se věci zdaří tak, jak mají, obohatí i jeden velmi kvalitně muzikoidně vybavený kolega se svým setem songů nejvypečenějších a ryze groovových. Budete rádi spatřeni, to vězte již nyní. Já se loučím loučí, nebo spíš kapesníkem**a budu se asi i těšit na nějakou tu mjuziku. Hlavně na onu bezva supr fajn trojici +-165 hodin!Tchao mistře Lao!




*ohledně skloňování tohoto úkazu jsem již několikrát vášnivě diskutoval se svými přáteli - ta afta vs. ten aft...věčný nesmiřitelný boj dvou základních životních principů - mužského a ženského...
**zatraceně posmrkaným..tedy tak posmrkaným, že je hodný z(a)tracení!Nedivte se, jedná se o jeden z mála kapesníků, které mi po kapesníkové invazi a mírné robbery (ta trvala několik dlouhých let, jež utekly jak voda) mé setsakra fajn kamarádky VH doma ještě zbyly...:-)

Žádné komentáře: