Život je (zase jednou) DJungle...

Přátelé, kamarádi!

I tak se stalo, že sobotní noc vzala velká voda, hudbu z reproduktorů odfouknul čas o kus světa dál a v uších zbyl jen mlhavý vjem, že ještě před několika hodinami jsem jejich prostřednictvím naslouchal okolnímu světu.

člověk se pořád za něčim honí....

a pomalu ztrácí svěžest.

Díky za to, že jste přišli, protože nebýt kamarádů, žádná GROOOVE párty by asi jen stěží mohla fungovat. Proto dík za podporu všem známým a milým tvářím, které jsem stihl aspoň pozdravit a i těm, které jsem pozdravit nestihl a uvědomil si tak, jak člověk dokáže plýtvat časem a nechává často životy lidí, které sám pro sebe označuje za přátele, v děravé kapse u kalhot.


Bylo by moc fajn za dveřmi "kamsi" vytvořit vakuum, kde by se čas neplatil jako nedostatkové zboží a neplatil by vlastně vůbec. Jenom tak by bylo možné každému zvlášť věnovat dostatek času.


Povídat si s lidmi, s melodií vět se prolínat a myšlenkově interferovat, splývat a oddělovat se a tak se i přibližovat vlastní nedokonalosti...pomalu, plíživě...a pak se jí jen smát za zády a potom jí s rozběhem přeskočit a plachtit vzduchem a dopadnout na tvrdou zem a asi si přitom i odřít kolena a s brekem odplavovat bolest, která se mění v štěstí.

Tak nějak by to bylo fajn. Mějte se, když na to bude čas..a smějte se, pokud bude čemu. A nenechte si uletět včely, utéct křečka za skříň a neplýtvejte vodou a třiďte odpad a myjte si ruce a odpočívejte a dejte o sobě vědět přátelům, na které jste neměli dlouho čas a zpívejte si a malujte si a založte si blog a tam si pište, co se vám zlíbí, jak to dělám i já - je to jednoduché, relaxační, nesmyslné....ale není potřeba, aby všechno dávalo smysl. Svět je přeplněný věcmi, které musejí dávat smysl, a je to fuška se v nich vyznat. Pokud si tenhle odstavec nepřečtete sedmkrát, upadne vám levá noha, holub se vám sprostě vykálí na hlavu a vášemu oblíbenému komiksovému hrdinovi se rozbije zip u kalhot! Táááák!

Ale je taky dost možné, že se vám (ani vašemu hrdinovi) nestane vůbec nic! Inu dobrou noc!

4 komentáře:

Unknown řekl(a)...

a taky je možné, že už se nám něco stalo, a snad se to přihodilo v sobotu večer na Groove, a snad se tomu dokonce říká - "úsměv"?..

Unknown řekl(a)...

...je fajn poslouchat krásnou muziku a číst optimistické věty :-)). Jo a riskla jsem to, odstavec jsem četla jen jednou, tak jsem zvědavá...

Duchy řekl(a)...

omlouvám se,
bylo to nečekané
a k mojí měsíc trénované
a vydrživší
vůli nezapomenout
od osudu kruté...
omlouvám se

Mauglí řekl(a)...

Choskáčku...potěšení tedy s Tvým dovolením na mé straně:-)

Majdi..být Tebou, tak teď dávám bacha na každou nerovnost na chodníku..nikdy nevíš, kdy Ti může upadnout mnohá noha:-)Kletby jsou zrádný a klenby, zvláště ty na chodidlech taky...

Honzíku, kluku...Omlouvat se přece není vůbec za co...třeba nám zase jednou "nad písněmi společné slunko zasvítí"...a pšenka pokvete..:-)