Ždímali jste někdy suchý hadr?

Čuník je mistr...a také dobrá partie (Nedělní)!

Čuník..tedy Jiří Čuník, nebo tak nějak se ta osoba jmenuje (asi jí nedokážu přijít na jméno) je velmistr v konstruování vět obsahujících základní skladebnou dvojici, často jde i o souvětí s několika přísudky a podměty v souřadném ba i podřadném vztahu. To, co mu však musím vytknout jsou především souvětí ve vztahu příčinném (čili důvodovém). Ale za to chválím ty úžasné slovní kreace bez hlavy-obsahu-smyslu i paty! Podobně jako u Účastníků zájezdu mi v Nedělní partii na Primě (dnes) chyběl jen umělý smích. Na rozdíl od Vejdělkova filmu jsem se ale Čun(í)kovi i tak upřímně smál, nebojím se snad ani výrazu chechtal...
Ždímali jste někdy suchý hadr? Ne? No asi to ani zkoušet nemusíte - řeknu vám to rovnou, nejde to. Jediný, kdo mi vytane na mysli jako vhodný kandidát pro splnění tohoto úkolu, je (vedle MacGyvera a Supermana) pan Jiří ze Vsetína.

Našel jsem pro něj i vhodnou pracovní pozici...výhybkář - pokud by mu to šlo na trati stejně jako při zodpovídání otázek (odpověďmi, které nemají s otázkami lautrho**o co dělat:-)), pak by byl pan Čuník tím nejlepším v republice...ne-li v Evropě...Ne, na světě! Tak je to!!!

Ať žije úplně pitomá show!

Žádné komentáře: