PRD svěží větry!

Veřejně prospěšná společnost Guáno, jež byla založena na podporu rozumného trávení volného času mladistvých osob chystá na nejbližší dny spuštění kampaně s výmluvným názvem Nebuď osel, buď radši GrOOve! Akce si vzala za cíl seznámit teenagery na příbramsku přitažlivou formou s možnostmi trávení volného času bezpečným a ducha povznášejícím způsobem. Do akce bude zapojena i Policie ČR a její speciální jednotky těžkooděnců, které mají nenásilnou formou pomocí obušků a vodních děl - za doprovodného nouzového vysílání (pro dnes vzdělávacího a informačního) rádia Blaník, jež je za tuto službu bohatě odměněno z městského rozpočtu - navíc bez toho, aniž by o jakoukoliv dotaci samo žádalo - čímž je tak zdánlivě vykoupeno černočerné svědomí zastupitelstva, jež hází statisíci lopatou sem tam a zvláště pak na nesprávnou haldu, u níž je zaparkované auto TVF, v němž je snad i zpětné zrcátko investigativnější, než jeho osádka - ukázat mladým, zač je toho loket a proč je vlastně násilí dobré. Ať žije humor...černý humor za bílého dne. Dejme soukromé společnosti na rok fungování 600 000 škeblí. Ano! Ale za takové finance přece můžeme požadovat daleko lepší cirkusové představení, než to, jakého můžeme být svědky dnes a denně. Televize Fonka? Ať si říká kdo chce co chce, pořád zastávám názor, že jde o recesistickou skupinu...A pak nám tedy zastupitelstvo touto cestou dává najevo, že má skutečně vytříbený smysl pro humor...

A proto kašlemež na reg. politiky a začněme si užívat hudby rajské, jež byla pro užívání vytvořena....GROOVE S VÁMI!A pokud ne, stihne vás vodní dělo Gabčíkovo!

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

AMEN!

Anonymní řekl(a)...

Ha! A to jsem si právě přečet, že město Příbram to s humorem dotáhlo tak daleko, že se rozhodlo podpořit M-Spo (čili jak všichni víš společnost provozující konečně slibně se rozběhnuvší letní kino) na rok 2008 závratnou sumou 18.000 peňauzí, v důsledku čehož jde na dobu neznámou letní kino k ledu...vivat lední kino a šefy Příbrami zvlášť!

http://www.letnikinopribram.cz/index.php

Anonymní řekl(a)...

Bohužel skvěle fantastickou/kní? TV FONKA nechytáme, ale vpravdě nepopsatelně brilantní půlhodinové (i když pocitově minimálně dvakrát tak delší) představení příbramské rybářské hvězdy se doneslo i k mým jinak neangažovaným slechům. Já už mám vlastní výbavu s navijákem TURBO 5000. CO VY?